понедељак, 14. јун 2021.

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ у школској 2020/2021. години

 

Наставничко веће ОШ „Милош Гајић“ Амајић на својој VIII редовној седници одржаној дана 09.06.2021. године донело  је  Одлуку да се за ученика генерације у школској 2020/2021. години прогласи ученик

ЛАЗАР БОЈИЋ.

Лазар је ученик са сјајним способностима и могућностима. Осим великог потенцијала за успех и невероватног памћења, има ведар дух, леп смисао за хумор и добар осећај за другарство и правду. Свестран је и интересује се за необичне појаве тако да нису ретке ситуације у којима вас Лазар изненади својим питањима. Подједнако добро му иду задаци из природних и друштвених наука, а одличан је и у писању састава и бројни његови писани радови могу се прочитати на школском сајту и блогу.

Осим ангажовања у редовним наставним активностима, Лазар је ученик који воли да се такмичи и представљао је своју школу на такмичењима из различитих предмета. Са подједнаким успехом је учествовао и освајао награде на такмичењима из математике и српског језика. Незаобилазан је члан драмско--рецитаторске секције где његов дух, шале и урођена (не)спретност мењају и опуштају радну климу током припрема школских представа на приредбама.

Лазар је скроман и ненаметљив, са изразито позитивним ставом према својим вршњацима и радницима школе. Никада не улази у конфликт, за сваког има лепу реч и радо помаже другима.

Ученик је носилац Вукове дипломе и посебних диплома из математике, српског језика и енглеског језика. 

Наставничко веће честита Лазару на постигнутом успеху у досадашњем школовању и жели му срећу и успех у предстојећим изазовима.

Нема коментара:

Постави коментар