четвртак, 30. јануар 2020.

ОГЊИШТЕ


У четвртак, 30. јануара 2020. године посетили су нас Славко Радојчић и Горан Арсовић из Удружења добрих људи ОГЊИШТЕ. Наиме, оони су за нашу школу чули у прилогу о нашој школи који је емитован у РТС Дневнику 2.

Они су допутовали испред свог удружења и донели доњотрешњичкој школи на дар око 700 књига, школског прибора, слаткиша, сланиша и поклон-пакете за све ученике и предшколце на опште одушевљење деце.

Ученици су са радошћу помогли да се дарови из аутомобила изнесу у школу. Књиге ћемо у петак, 31. јануара 2020. године, разврстати и распоредити у нашу школ, матичну школу и у Издвојено одељење у Цулинама.

Догађај је исратила екипа РТС-а, Славица Џиновић са сниматељем Бранком. Прилог ће, надају се, бити емитован сутра, 31. Јануара 2020. године у емисији Ово је Србија.

Славко Радојчић је,након разговора и разгледања школе, рекао следеће: „Велики проблем им представља тоалет који је напољу и незгодно га је користити, поготово зими, тако да смо у разговору са учитељом Пеђом договорили да нам достави шта је потребно од материјала и предрачун па да покушамо да им и ту помогнемо.

Уз ове лепе и охрабрујуће речи остаје да се надамо да ће још један проблем у нашој школи бити решен.





Нема коментара:

Постави коментар