субота, 26. јануар 2019.

ПРИРЕДБА ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА СВЕТОГ САВЕ


Дана 25.01.2019. године одржана приредба у нашој школи поводом обележавања Светог Саве. На почетку програма директор школе Радмила Божић је поздравила присутне, наставнике и учитеље, ученике и родитеље. Тим наставника и учитеља је припремао децу за приредбу: учитељица Љиљана Миросављевић, Милијана Лазић, Милена Матовић, наставница српског језика Ивана Ивановић, наставница руског језика Винка Бојић, наставник музичке културе Дарко Ковачевић.

Водитељ програма: Љиљана Миросављевић.

Приредбу посвећену лику и делу Светог Саве извели су скоро сви ученици нижих разреда ИО Доња Трешњица, ИО Цулине и ученици из матичне школе трећи разред као и већи број ученика виших разреда школе у Амајићу тако што су изводили скеч, читали састав и песму, причали о животу Светог Саве...

Музички део приредбе је припремио наставник Дарко Ковачевић. Након приредбе је организовано послужење за ученике у просторијама школе.

Обележавање школске славе Свети Сава уз традиционално резање колача обавиће се у недељу 27. 01. 2019. године са почетком у 10 часова и директор школе Радмила Божић је позвала све заинтересоване да присуствују.






Нема коментара:

Постави коментар