четвртак, 29. новембар 2018.

ТЕСТИРАЊЕ ЗА ВЕСЛАЊЕ


На састанку, који је одржан 09.11.2018. године, председник општине Мали Зворник и представници Веслачког савеза Србије и Веслачки клуб Партизан су донели одлуку да се обиђу све наше основне и средње школе ради проналажења талената за наведени спорт.

Дана 29.11.2018. године представници Веслачког савеза Србије су посетили нашу школу у циљу тестирања ученика за веслање. Александар Ивковић се представио ученицима и одржао је кратко предавање везано за веслање. Ученици седмог и осмог разреда који су учествовали у тестирању:
  1. Лука Петровић ( 7. разред )
  2. Јована Недић ( 7. разред )
  3. Тамара Перић ( 7. разред )
  4. Јелена Ерић ( 8. разред )

Ученици су радили тест на веслачком ергометру. Након завршетка тестирања направљен је пресек постигнутих резултата и сви ученици су добили похвале, а посебно је истакнута Јелена Ерић.

Након тестирања ученика, наставница физичког васпитања, Наташа Вучетић се опробала у веслању на веслачком ергометру и такође добила похвале од стране тренера.

Након завршетка тестирања и добијања резултата најбољи ученици би још једном ишли на тестирање у Београд. Од сваког ученика су узети лични подаци и о даљим дешавањима биће обавештени у наредном периоду.Стручни сарадник
Драгана ЖивковићНема коментара:

Постави коментар