четвртак, 4. јануар 2018.

ПЛАНИНАРЕЊЕ 29. децембра 2017. године

У петак. 29. децембра 2017. године, ОШ „Милош Гајић“ из Амајића и Планинарско-бициклистичко спортско удружење „Шарена буква“ из Радаља организовали су планинарење на релацији школа у Доњој Трешњици – рибњак у Чавчићу.

Планинарење у месецу децембру зајдничко је за школу у оквиру ваннаставних активности и планинаре као део редовне сарадње са школом.

Окупљање је било испред зграде школе у Доњој Трешњици у 10 часова. Покрет је био у 10:30.

Ученици и наставници из Амајића, са гошћом из Лознице, Зорком Мандић, дошли су пешке до Доње Трешњице.

Укупно је било 18 учесника планинарења. Број би био доста већи, али пешачење је организовано у радно време и радног дана, што је знатно утицало на одзив, као и киша и суснежица које су нас пратиле током пешачења.

Од радника школе пешачили су директорка Радмила Божић, наставница физичког васпитања Наташа Вучетић и учитељи Љиљана Миросављевић и Предраг Спасојевић. Од родитеља са нама је ишла Маријана Тадић. На рибњаку нам се придружио и Младен Мићић, председник Планинарско-бициклистичког спортског удружења „Шарена буква“.

На рибњаку смо обедовали, послужен нам је чај уз ватру. Повратак је уследио у 13:15 часова, а долазак до школе око 15:00 часова.

Ученицима се посебно свидело што су успутно могли и да се грудвају.












Нема коментара:

Постави коментар