недеља, 13. јун 2021.

СПОРТСКА НЕДЕЉА

 

Спортска недеља за ученике петог, седмог и осмог разреда, реализована је у периоду од   7. до 11. јуна уз следеће активности:

 -        Понедељак, 7. јун – ученици петог, седмог и осмог разреда подељени у две екипе одиграли су турнир у одбојци. Победила је екипа у којој су играли ученици седмог разреда, резултатом 25:23.

-        Уторак, 8. јун – одигран турнир у малом фудбалу са три екипе. Победник је била екипа Лазара Бојића, играло се на пенале.

 -        Среда, 9. јун – ученици су се такмичили у трчању у џаковима и надвлачењу конопцем. Најбржи је био ученик седмог разреда, Вук Врачевић, док је екипа девојчица победила екипу дечака у надвлачењу конопцем.

 -        Четвртак, 10. јун – ученици петог разреда такмичили су се у игри стони тенис. Најбољи резултат имала је Вања Миросављевић. Остали ученици подељени у две екипе одиграли су кошаркашку утакмицу.

 -        Петак, 11. јун – такмичење у склековима и чучњевима. Победу у броју склекова за 45 секунди, однела је ученица петог разреда, Вања Миросављевић, док је у чучњевима победила такође ученица петог разреда, Марија Ерић.









Нема коментара:

Постави коментар