четвртак, 11. јун 2020.

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ у школској 2019/2020. год.

Наставничко веће ОШ „Милош Гајић“ Амајић на својој VI редовној седници одржа-ној дана 10.06.2020. године донело  је  Одлуку да се за ученика генерације у школској 2019/2020. години прогласи ученица ЈОВАНА НЕДИЋ.

Изузетно вредна и стрпљива, Јована је током школовања постизала одличан успех и увек имала примерно владање. Скромност и простодушност од почетка школовања препознали су и њени вршњаци, али и наставници који за њу имају само речи хвале.

Поред великог ангажовања и труда које је показала у редовним школским активностима, Јована је, такође, учествовала у разним ваншколским активностима: члан је хорске секције, редовно учествује у извођењу школских приредби и промоцији школе. Многи њени радови, почев од писаних састава, преко ликовних радова и презентација, красе школски блог и сајт наше школе.
Ненаметљива је, тиха и скромна, са изразито позитивним ставом према својим вршњацима и радницима школе. Никада не улази у конфликт, за сваког има лепу реч и радо помаже другима.

Ученица је носилац Вукове дипломе и посебне дипломе из биологије.  Наставничко веће честита Јовани на постигнутом успеху у досадашњем школовању и жели јој срећу и успех у предстојећим изазовима.

1 коментар:

  1. Svaka čast imaš talenat i ne brini imaćete uspeha u životu pozdrav iz Niša Marko Tadić bivši učenik vaše škole

    ОдговориИзбриши