четвртак, 22. септембар 2016.

Општинско такмичење у риболову, Сакар, 18. 09. 2016. године

Општинско такмичење у пецању одржано је 18. 09. 2016.год. са почетком у 9 часова. Такмичење се одржало на обали Зворничког језера у селу Сакар. Учествовали су ученици пет основних школа са подручја Општине Мали Зворник. Свака школа имала је по две екипе, пионире и пионирке. Екипе су бројале по пет такмичара. Такмичари су дошли спремни на такмичење, са собом су донели храну за рибе, црвиће, посуду за уловљену рибу и штап за пецање. Уз такмичаре су били родитељи и учитељи као помоћ и подршка.Такмичење је трајало два сата, после чега се приступило појединачном мерењу улова. На основу добијених резултата проглашени су екипни победници, који су добили медаље и пехаре.

Наша школа „Милош Гајић“ из Амајића на такмичењу је учествовала први пут после дуги низ година. Имали смо две екипе, пионире и пионирке. Са упецаним уловом нисмо успели да будемо у прва три места, тако да смо овога пута остали без медаља и пехара. 





Ученици наше школе, који су учествовали на такмичењу, са оствареним резултатима, су:

Екипа пионирки:                                   Екипа пионира: 
Вања Миросављевић ( 32г)                  Павле Лазић (35г)
Анђела Миросављевић ( 19г)               Матија Трифуновић (35г)
Маријана Трифуновић (17г)                Лука Петровић (33г)
Јована Недић (16г)                                Марко Трифуновић (19г)     
Анђела Недић (15г)                              Лука Тадић (14г)


Ученици су задовољни организацијом. Лепо време, дружење и весела атмосфера само је још више пробудило такмичарски дух код учесника. Иако нисмо освојили медаље ученици наше школе су мотивисани за наредна такмичења, обећавајући да наредних година нећемо остати без медаља.

Извештај и фотографије:
Љиљана Миросављевић

Нема коментара:

Постави коментар